Routebeschrijving kliniek

Bezoekadres
Laan van de Helende Meesters 2
1186 AM Amstelveen
Tel: 020-590 50 00

Postadres
Postbus 2063
1180 EB Amstelveen

Parkeren

Waar kun je parkeren bij Novarum?

  1. Op de parkeerplekken voor de kliniek. Parkeren buiten de aangegeven parkeervakken is niet toegestaan. Op ons terrein is een wegsleepregeling van kracht. Op de carpoolstrook tegenover de zijkant van de kliniek (Let op: maximaal 1,9 m hoogte).
  2. Op het terrein van het Ziekenhuis Amstelland, naast de kliniek. De toegang is via de slagboom die naast de ingang naar Novarum ligt. Let op: dit is betaald parkeren.
  3. In de wijk tegenover de kliniek. Hiervoor rijd je de Burgemeester Boersweg af, ga je rechts met de bocht mee over de Laan van de Helende Meesters langs Novarum en bij de verkeerslichten linksaf. Daarna de eerste weg links naar In de Wolken. Kom je vanaf de Groenelaan, dan is In de Wolken een zijweggetje en neem je niet de afslag bij de stoplichten naar de Laan van de Helende Meesters. Vanaf In de Wolken ga je op de T-splitsing links en meteen rechts. Daar tref je de straten Hermon, Karmel en Nebo waar je kunt parkeren. Daarvandaan kun je te voet naar de Laan van de Helende Meesters.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Novarum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel per metro als per bus. Vanwege de werkzaamheden is een routebeschrijving snel verouderd. Je kunt je reis dan ook het beste online plannen.