Deel jouw ervaring

Specialist op het gebied
van eetstoornissen

Afspraak maken

Aanmelden

Werken bij Novarum

Heb je een passie voor de behandeling van eetstoornissen? En wil je werken en/of stagelopen bij een dynamische GGZ-instelling? Dan is werken bij Novarum iets voor jou. Wij zijn zeer regelmatig op zoek naar toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen en enthousiaste stagiairs.

Huidige vacatures

Dit zijn de actuele vacatures bij Novarum.

Psychiater Centrum voor Eetstoornissen

Novarum zoekt in verband met vertrek van de huidige psychiater voor 3 dagen per week een psychiater.
Je kunt direct contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met Margriet van Leeuwen (psychiater Novarum) of Elske van den Berg (directeur Behandelzaken).

Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Novarum, Amstelveen
Geplaatst op: 9 februari 2021
Sluitingsdatum: 1 april 2021
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: Novarum
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

Manager Behandelzaken (GZ-/Klinisch Psycholoog, Psychiater)

Heb jij de ambitie om te managen binnen een professioneel expertisecentrum? Beschik jij over een wetenschappelijke interesse en hecht je waarde aan de externe oriëntatie van de organisatie? Novarum stelt zichzelf mooie doelen en bereikt deze graag samen met jou!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 32
Locatie: Novarum, Amstelveen
Geplaatst op: 2 februari 2021
Sluitingsdatum: 15 maart 2021
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: Novarum
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

GZ-psycholoog

"Iedereen is het waard om gezien te worden". Dit motto is leidend voor onze omgang met de cliënt én met eigen medewerkers. Betrokkenheid, ambitie en innovatie. Past dit bij jou? Kom eens langs om een kijkje te nemen! Novarum is op zoek naar een nieuwe collega in Amstelveen'. 

Opleiding: WO
Min. aantal uren: 16
Max. aantal uren: 36
Locatie: Novarum, Amstelveen
Geplaatst op: 15 december 2020
Sluitingsdatum: 31 maart 2021
Contracttype: Regulier contract
Onderdeel: Novarum
Bekijk deze vacature op werkenbijarkin.nl

Stageplaatsen bij Novarum

Jaarlijks vinden ongeveer 6 studenten een inspirerende stageplaats binnen Novarum. Mogelijke achtergronden zijn maatschappelijk werk, HBO-V, SPH, SPV en psychologie. Bij Novarum werk je op basis van een stageovereenkomst en ontvang je een stagevergoeding. Een stageplaats is een goede opstap naar een aanstelling in de (nabije) toekomst: bekijk alle stageplaatsen van Arkin.

Wat doet Novarum?

Novarum behandelt (jong)volwassenen met eetstoornissen en obesitas. Wij werken met een multidisciplinair team van deskundigen. De diverse behandelingen zijn gestoeld op de cognitieve gedragstherapie. Onze aanpak is aandachtig, helder en efficiënt. In totaal werken er bij Novarum ruim 40 medewerkers. Novarum is onderdeel van Arkin.

Wat biedt Novarum?

Novarum is een professionele organisatie waar een prettige, informele sfeer heerst. Wij bieden:

  • Gunstige arbeidsvoorwaarden Novarum hanteert de CAO GGZ. Medewerkers hebben een 36-urige werkweek en kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling/professionalisering. Novarum werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de behandelingen met behulp van o.a. HKZ en EFQM-model. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de ArkinAcademy, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een Management Development-Programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Novarum onderdeel is.

Opleidingsplaatsen bij Novarum

Novarum heeft praktijkopleidingsplaatsen beschikbaar voor de opleidingen tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater en SPV’er. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Arkin: Werken bij Arkin.

Contact

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Elske van den Berg (Manager Behandelzaken) of Annette Sanders (Manager Bedrijfsvoering), beiden bereikbaar via telefoonnummer 020-5904710.

Laat je zien!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Novarum - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin