Deel jouw ervaring

Specialist op het gebied
van eetstoornissen

Afspraak maken

Aanmelden

Heb ik een eetprobleem?

Doe de testNieuws coronavirus

Signalen en klachten

Wij doen ons best om je de best mogelijke behandeling te bieden. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Je kunt een klacht hebben over beslissingen over jouw behandeling. Of je vindt dat jouw behandelaar de gemaakte afspraken over jouw behandeling niet goed nakomt. Misschien ben je van mening dat een medewerker van de instelling onzorgvuldig met je is omgegaan, of met jouw medische gegevens. Of je voelt zich bijvoorbeeld niet veilig in de wachtkamer.

Als je een klacht hebt, dan horen we dat graag!

In onze klachtenfolder Novarum en regeling lees je welke stappen je kunt nemen wanneer je niet tevreden bent. Als cliënt, maar ook als familielid of naastbetrokkene van een cliënt.

De klachtenfunctionaris is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 088 50 51 205.

Je kunt je vraag of klacht ook mailen naar klachtenfunctionaris@arkin.nl.
Vermeld bij een klacht je naam, geboortedatum, je telefoonnummer en de afdeling en medewerker waar de klacht betrekking op heeft.

Voor klachten over rekeningen kun je mailen naar klachtenfacturatie@arkin.nl of bellen naar  020 590 57 29 op maandag tot en met donderdag, van 13.00 tot 15.00 uur.

Je kunt ook het volledige klachtenbeleid downloaden.

Privacy

Novarum hecht veel waarde aan het vertrouwelijk en zorgvuldig omgaan met de aan ons verstrekte gegevens.

Binnen Novarum geldt een Privacyreglement, waarin beschreven staat aan welke regels medewerkers van Novarum zich moeten houden bij het omgaan met persoonsgegevens en dossiers. Ons Privacyreglement kan je hier downloaden.

Laat je zien!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Novarum - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin