Deel jouw ervaring

Novarum ziet de mens
achter de stoornis

Afspraak maken

Aanmelden

Hoe lang moet ik wachten?

Toelichting uitgestelde zorg

Helaas zijn wij genoodzaakt, om voor de duur van enkele maanden, zorg uit te stellen voor alle cliënten waarbij uitstel verantwoord is. Hier vind je meer informatie.

Hieronder vind je de gemiddelde wachttijden. De wachttijd kan per locatie verschillen maar ook per zorgaanbod. We doen onze uiterste best de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wanneer je je hebt aangemeld, nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor een intakegesprek te maken.

Aanmeld en behandelwachttijd

Aanmeldwachttijd*
*Periode van aanmelding tot intake.
Behandelwachttijd*
*Periode van intake tot behandeling.

30

De wachttijd is:
30 weken

16

De wachttijd is:
16 weken

Zorgaanbod: Anorexia Nervosa
Boulimia Nervosa
Eetbuistoornis
ARFID
Eetstoornis bij Obesitas
Eetstoornis NAO of AGE
Locaties: Amsterdam
Alkmaar
Publicatiedatum: Publicatiedatum: 17 oktober 2021

*Voor bepaalde behandelmodules kan de wachttijd langer zijn.

De wachttijd is mede afhankelijk van de screening.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan jouw huisarts of jij zelf altijd contact opnemen met ons. De wachttijd is afhankelijk van een indicatie voor behandeling bij een specifieke behandelaarsgroep: deze wachttijd is bijvoorbeeld langer bij een psychotherapeut dan bij een basispsycholoog

De wachttijden zijn niet afhankelijk van waar je als cliënt bent verzekerd. Als de wachttijden boven de norm zijn, is het ook mogelijk dat je jouw zorgverzekeraar vraagt om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen zodat de wachttijd binnen de normen blijft. Dat zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen zijn dat je binnen vier weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek hebt, en dat binnen tien weken vanaf de intake, de behandeling is gestart).

Voor vragen kan je bellen met de afdeling Centrale Aanmelding Arkin: 020 590 44 44

Laat je zien!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Novarum - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin