Vacature: Manager bedrijfsvoering Novarum

Als manager Bedrijfsvoering geef jij duaal leiding aan circa 65 medewerkers in Amstelveen. Je bent verantwoordelijk voor een gezonde financiële als menselijke aansturing van onze poli’s en kliniek.

Wat ga je doen?

Omdat je je begeeft in het domein van de patiënt, is iedere omgeving en iedere dag anders. Voor Novarum als organisatie met korte lijnen, zijn we op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering die van directie niveau tot op de werkvloer mee kan helpen om de bedrijfsmatige en organisatorische processen verder te verbeteren.  Onder aansturing van Directeur behandelzaken Elske van den Berg werk je nauw samen met collega Manager behandelzaken Margo de Jonge.  Je hebt de mogelijkheid om zelf vorm te geven aan je eigen functie. Binnen Novarum hangt een innovatieve sfeer, jij zorgt ervoor dat de juiste initiatieven op een goede manier geïmplementeerd worden terwijl de zorginhoud en financiële kant in balans blijft.
De belangrijkste werkzaamheden om jouw doel te behalen zijn:

  • Geeft duaal en coachend leiding aan de medewerkers. Je zet hen in hun kracht
  • Beheer van het afdelingsbudget en het bewaken van de resultaten en productieafspraken
  • Verantwoordelijk voor de planning en de aansturing van het secretariaat

Wij bieden jou

  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, Startdatum bij voorkeur 15 augustus 2022;
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn volgens de CAO GGZ; afhankelijk van niveau en ervaring in FWG 60 of 65.
  • Arkin kent aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een uitstekende OV-regeling en collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan. Maar ook toegang tot een vitaliteitsplatform, vanwaar je allerlei sportieve activiteiten kunt ondernemen zoals boksclinics of windsurfen, daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot het online trainingsaanbod van Good Habitz;
  • Arkin zal investeren in jouw ontwikkeling: 12 merken, 1 loopbaan. Er zijn (interne) mogelijkheden voor verdere scholing. Arkin besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van Klinisch leiderschap.

Wat breng je mee?

Met jouw open houding en verbindende kwaliteiten ben je makkelijk benaderbaar en weet je de werknemers van de verschillende vestigingen voor je te winnen, zo zorg je dat de juiste initiatieven door de werknemers gedragen worden. Ook onderhoud je goed contact met de managers van andere specialismen. Je bent besluitvaardig en weet op strategisch niveau te werken dan wel hoe je het primaire proces inricht. Daarin laat je je niet afleiden van het doel: jij gelooft in herstel. Linksom of rechtsom. Jij verzint voor ieder probleem een passende oplossing zodat de medewerkers zich kunnen focussen op hun behandelingen. We ontvangen je sollicitatie heel graag als je:

  • een afgeronde HBO of WO opleiding hebt, bij voorkeur een studie in de richting van management of bedrijfskunde in de zorg;
  • management ervaring in de zorg hebt;
  • je cijfermatig en procesmatig sterk bent.

Werken bij Novarum

Novarum is een van de 12 specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg, we maken ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.
Novarum is een gespecialiseerd behandelcentrum voor volwassenen met een eetstoornis en kent een landelijk verzorgingsgebied. Novarum heeft een TOPGGz erkenning wat terug te zien is in haar innovatieve behandelaanbod, het wetenschappelijk onderzoek en de aandacht voor training en scholing.
Met circa 65 collega’s en opleidelingen behandelt Novarum binnen haar kliniek en poliklinieken rond de 1100 cliënten per jaar. Gedreven op de inhoud, trots op het TopGGz keurmerk en werkend in een open sfeer. We geven elkaar feedback en zetten iedereen in hun kracht. Je komt te werken in een hecht team.

Meer weten over deze vacature?

Vragen over de sollicitatieprocedure of andere mogelijkheden binnen Novarum en Arkin?
Neem dan contact op met Dr. Elske van den Berg, Directeur Behandelzaken, 06-23618198 of Annette Sanders Directeur Bedrijfsvoering, 06-29036348 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor in de procedure. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn bij Arkin. Als grote Randstedelijke GGZ organisatie streven wij naar een diverse personeelssamenstelling, die een afspiegeling is van de bevolkingssamenstelling in onze directe omgeving. Arkin streeft een inclusieve interne cultuur na, waarin medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, dezelfde kansen krijgen, andere zienswijzen waarderen en hierdoor het beste uit zichzelf kunnen halen.

Je kunt refereren aan vacaturenummer 22262.