Obesitas kliniek

Novarum: meer dan een obesitas kliniek

Misschien ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een obesitas kliniek? Novarum is veel meer dan een obesitas kliniek alleen. Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum dat behandelt op het hele spectrum aan eetstoornissen.

Bij Novarum kun je terecht voor obesitas eetstoornis, anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetstoornis NAO en eetbuistoornis. Novarum had in 2012 bijna 1.000 cliënten in behandeling.

Er werken meer dan 40 medewerkers, zoals psychiaters, GZ psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeutisch medewerkers en diëtisten.

Obesitas behandelen in onze kliniek

Novarum biedt verschillende poliklinische behandelingen voor mensen met obesitas in onze kliniek. Uit onderzoek blijkt dat een langdurig behandelprogramma door een multidisciplinair team een goede oplossing is om obesitas aan te pakken. Onze poliklinische behandelingen van 18-24 weken zijn een paar uur per week in (besloten) groepsverband. Ook is individuele begeleiding van een van onze behandelaren mogelijk. Tijdens de intake wordt door het intaketeam een inschatting gemaakt welk programma het beste voor jou zou zijn.

Afspraak maken in de kliniek

Wil je je aanmelden voor een obesitas behandeling in onze kliniek? Vraag een intakegesprek aan door het aanmeldformulier in te vullen. Ben je nog niet helemaal zeker? Meld je aan voor een gratis e-consult en krijg deskundig advies van een behandelaar.