Eetstoornis kliniek

Eetstoornis kliniek? Novarum is meer dan dat!

Sommige mensen komen op deze pagina terecht omdat ze zoeken naar een eetstoornis kliniek. Novarum behandelt mensen met een eetstoornis, maar wij zijn niet alleen een eetstoornis kliniek. Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum dat behandelt op het hele spectrum aan eetstoornissen. Zo behandelen wij mensen met obesitas, anorexia, boulimia, eetbuistoornissen en eetstoornis NAO. Daarbij is onze eetstoornis kliniek gespecialiseerd in het behandelen van obesitas.

Inmiddels heeft onze behandel kliniek voor een eetstoornis al vele mensen mogen helpen. In 2012 behandelden wij zo’n 1.000 mensen met een eetstoornis. Wij werken met een divers team van meer dan 40 specialisten, zoals psychiaters, GZ psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeutisch medewerkers en diëtisten.

Behandeling van eetstoornis in onze kliniek

Novarum biedt verschillende behandelingen voor mensen met een eetstoornis in onze kliniek. Afhankelijk van het type eetstoornis en ernst van de eetstoornis bieden wij behandeling van één of een paar uur per week, tot een deeltijdbehandeling van twee dagen per week of een klinische opname. Zowel in (besloten) groepsverband als individuele begeleiding. Tijdens de intake wordt door het intaketeam een inschatting gemaakt welk programma het beste voor jou zou zijn.

Afspraak maken in de kliniek

Wil je je aanmelden voor een behandeling in onze kliniek? Vraag een intakegesprek aan door het aanmeldformulier in te vullen. Ben je nog niet helemaal zeker? Meld je aan voor een gratis e-consult en krijg deskundig advies van een behandelaar.