Novarum ziet de mens
achter de stoornis

Afspraak maken

Aanmelden

Informatie over videobellen en digitale zorg

Tegenwoordig worden steeds meer afspraken via videobellen gepland. Dat vraagt vooraf om allerlei extra handelingen en we kunnen ons voorstellen dat je daar hulp bij nodig hebt. HelpDesk Digitale Zorg kan je helpen.

Lees meer

Uitgestelde Zorg

Helaas zijn wij genoodzaakt, om voor de duur van enkele maanden, zorg uit te stellen voor alle cliënten waarbij uitstel verantwoord is bij Novarum. Via deze weg willen wij je graag informeren over deze uitgestelde zorg. Voor de kliniek geldt géén wachttijd.

Lees meer

Aanmelden

Ben je 18 jaar of ouder en wil je bij ons in behandeling? Vul dan het formulier in. Voor behandeling is een verwijsbrief van je huisarts nodig. Zodra wij die hebben nemen we contact met je op om een intakeafspraak te maken. De behandeling wordt door je zorgverzekeraar vergoed.

Aanmelden

Bereken je BMI

Je lengte:

cm

Je gewicht:

kg
Ernstig ondergewicht Ondergewicht Normaal gewicht
Enig overgewicht Overgewicht Ernstig overgewicht

Je BMI is:


Gratis e-consult

Wil je voordat je een afspraak maakt eerst nog overleggen? Vraag dan een gratis e-consult aan. Een van onze behandelaren geeft je dan per e-mail gratis advies, zodat je na kunt gaan of behandeling voor jou een goede optie zou zijn.

Meer over e-consult

Wachttijden

30

De aanmeldwachttijd is:
30 weken

14

De behandelwachttijd is:
14 weken

Meer over wachttijden

Je mening telt!

 

Waardeer je zorg


Floor van Dijk lid Raad van Bestuur Arkin
Nieuws - 1 november 2021

Floor van Dijk lid Raad van Bestuur Arkin

Vanaf 1 november is Floor van Dijk een vast lid van de Raad van Bestuur van Arkin. Hiervoor was zij al interim bestuurder sinds 1 oktober vorig jaar. Floor heeft […]
Lees meer »

Nieuws - 27 augustus 2021

Rectificatie bericht AON

Op de website van Arkin is op 25 augustus een bericht geplaatst over het niet meer in behandeling kunnen nemen van patiënten met een AON internationale studentenverzekering. Deze uiting was […]
Lees meer »

Laat je zien!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Novarum - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin